ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγαπητή κυρία ή αγαπητέ κύριε,

Επικοινωνώ μαζί σας εκπροσωπώντας μια εποχική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών χειρομαλάξεων στην Κέρκυρα, το Venus Spa & Massage.

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα ξεκίνησε το 2019 και τα τελευταία τρία χρόνια  η παρουσία μας στο πεδίο της χειρομάλαξης έχει γίνει ιδιαιτέρως αισθητή, προκαλώντας μας την ανάγκη για διεύρυνση της δραστηριοποίησής μας. Συνεπώς,  αυξάνεται και η ανάγκη μας για αναζήτηση εκπαιδευμένων και ικανών θεραπευτών μασάζ.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, εκτιμώντας ότι οι απόφοιτοι βοηθοί φυσικοθεραπευτές του εκπαιδευτικού σας ιδρύματός ανταμώνουν σαφώς με τις προδιαγραφές των απαιτήσεών  μας σε σχέση με τις γνώσεις και τις ικανότητες των θεραπευτών μας.

Μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον μελλοντικό συνεργάτη μας και απόφοιτο του ιδρύματός σας:

  • Αμειβόμενη  8ωρη απασχόληση ως θεραπευτή μασάζ στην επιχείρησή μας κατά την περίοδο Ιουνίου έως και Σεπτέμβριο 2024
  • Εκπαίδευση σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα θεραπειών
  • Στέγαση σε διαμοιρασμένο κατάλυμα σε απόσταση ελαχίστων λεπτών με τα πόδια από την επιχείρηση
  • 50% έκπτωση σε είδη πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενο supermarket
  • Συστατική επιστολή στο τέλος της συνεργασίας μας με αναλυτική περιγραφή της εκπαίδευσης που θα του παρέχουμε εμείς και των ικανοτήτων που θα έχει επιδείξει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
  • Την ευκαιρία να περάσει ταυτόχρονα με την εργασία σου ένα υπέροχο καλοκαίρι καθώς, τόσο η επιχείρηση, όσο και το κατάλυμα βρίσκονται μπροστά από την περίφημη παραλία του  Ύψου, περιοχής γνωστής για την καλοπέραση των επισκεπτών της!

Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μας προτείνετε κάποιον ή κάποιους από τους αποφοίτους σας είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία.

Θα χαρούμε βεβαίως πολύ, εάν επισκεπτόμενοι ποτέ το νησί μας  περνούσατε κι από το χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και ίσως να δοκιμάστε και τις περίφημες υπηρεσίες μας!

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Βλαχοπούλου

Venus Spa & Massage Manager

 

Venus Spa & Massage

Ipsos, Corfu Greece

https://venusspamassage.com/

tel  +30 69 484 033 32 / +30 69 870 055 76

Σχετικές αναρτήσεις